Kredi Kartı Başvurusu Yapabileceğiniz Bankalar

Avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi hesaplamak ve bankalara tüketici kredisi
başvurusunda bulunmak kredin.com’da güvenli ve ücretsiz!

Yapı Kredi
Akbank
Garanti BBVA
QNB Finansbank
Denizbank
ING Bank
EnPara
İş Bankası
Cepteteb
Teb
Alternatif Bank
Vakıfbank
ICBC Turkey
Anadolubank
Fibabanka
Halkbank
Ziraat Bankası
Burgan Bank
Birçok kişi için ihtiyaç kredisi başvurusu, nakit para sıkışıklığında akla gelen ilk çözüm. Özellikle internet üzerinde sıkça yapılan hesaplamalar ve online kredi başvuruları, ret cevabının nedeni olabiliyor. Böyle durumlarda son başvurunuzdan 21 gün sonra tekrar denemenizi tavsiye ederiz. Nakit paraya ihtiyacınız olduğunda tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Düşük oranlar ve istediğiniz banka üzerinden faiz oranlarını karşılaştırarak en avantajlı seçeneğe kolayca ulaşabilirsiniz ancak tüketici kredisine başvurabilmeniz için bazı temel etmenler var. Kredinizin çıkması için bu temel etmenlere sahip olmanız gerekir. Kredi notunuza bağlı olarak ihtiyaç (tüketici) kredisi kullanabilirsiniz. Kredi notunuz ne kadar yüksekse kredi başvurunuzun onaylanma ihtimali de o kadar yüksek olacaktır. Kredi puanınızın düşük olması nedeniyle bankalar tarafından olumsuz cevap alıyor olabilirsiniz. Bu durumda kredi puanınızın düşük mü yoksa yüksek mi olduğunu; geçmişe dönük kredi ve kredi kartı ödemelerinize, mevcut borç durumunuza ve gelir durumunuza göre tahmin etmeye çalışabilirsiniz. Bu yöntemin alternatifi ise doğrudan ilgili kurumdan puanınızı öğrenmek olacaktır. En avantajlı ihtiyaç kredisini bulabilmek için HangiKredi'den ihtiyaç kredisi hesaplaması yapabilirsiniz.
Araba kredisi hesaplaması yaparken bütçenizin dengesini kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Araba sahibi olmak isterken doğru oluşturulmamış bir otomobil kredisi ödeme planı nedeniyle zor günler yaşayabilirsiniz.Taşıt kredisi faiz oranı, sigorta giderleri, dosya masrafı vb maliyet kalemlerinin yanı sıra KKDF ve BSMV gibi vergi giderlerini de hesaplamalısınız.
Unutmamanız gereken bir diğer husus ise satın almak istediğiniz arabanın, araç kredisinin geri ödemesi süresince, başvuruda bulunduğunuz bankanın ipoteği altında olacağıdır. Yani son taşıt kredisi taksidini ödenmeden araç üzerinde tam hakka sahip olamazsınız. Örneğin aracınızı satmak isterseniz, önce bankanın onayını almanız gerekir.
Peki krediyi kullanmaktan vazgeçerseniz ne olur? Diyelim ki araba kredisi hesaplaması yaptınız, taşıt kredisi faiz oranlarını inceleyip araç kredilerini karşılaştırdınız ve bütçenize en uygun taşıt kredisine başvuruda bulundunuz.İlgili banka da otomobil kredinizi onayladı fakat siz kullanmaktan vazgeçtiniz. Yasal olarak 14 gün içerisinde aynı bankaya durumu bildirmek suretiyle, hiçbir cezai işleme maruz kalmadan kredinin kullanımını iptal edebilirsiniz.Dahası, araç kredisini kullanmış olsanız dahi yine 14 gün içerisinde vazgeçebilirsiniz. Yalnız bu sefer geçen süre kadar, ana para için faiz ödemesi yapmanız gerekir. HangiKredi´den hızla sıfır otomobil kredisi hesaplama işlemi yaparak en uygun araç kredisi seçeneğine ulaşabilirsiniz. Böylece herhangi bir cayma durumunda daha az faiz ödersiniz.
Konut ve Ev Kredileri İçin Gerekli Evraklar 2023;
● Başvuru formu
● Kimlik belgesi
● Gelir belgesi (maaş bordrosu ya da vergi levhası)
● Serbest mesleğe sahip olanlar için ilgili meslek kuruluşundan alınmış
üyelik belgesi fotokopisi
● Şirket sahipleri için şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret
sicil gazetesinin fotokopisi
● Yapımına henüz başlanmamış binalardan alınacak konutlar için inşaat
ruhsatı (bu noktada konut projesi ile bankanın anlaşması olması gerekmekte.)
● Yapımı henüz tamamlanmamış binalardan alınacak konutlar için inşaat ruhsatı ve kat irtifakı belgesi
● Tamamlanmış binalardan alınacak konutlar için kat mülkiyeti tapusu fotokopisi
● Ekspertiz raporu (bankanın anlaştığı bilirkişiden hizmet alabileceğiniz
gibi kendiniz de dışarıdan bir bilirkişi tutabilirsiniz.)
 
Online kredi kartı başvurusu teknolojinin bize sunduğu kolaylıklardan biri. Online kredi kartı başvurusu yöntemi ile şubeye gitmenize gerek kalmadan kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzun ardından talebiniz banka tarafından incelenir ve onaylanması durumunda kartınız adresinize postalanır. Hangi kredi kartı daha avantajlı diye merak ediyorsanız sitemizden kredi kartı karşılaştırması yaparak tüm ürünleri inceleyebilir ve almak istediğiniz ürüne karar verdikten sonra sitemiz üzerinden online kredi kartı başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.
Kredi kartı borcunuzun sadece asgari tutarını ödemek bir süre sonra kredi borcunuzu ödeyemeyeceğiniz bir boyuta getirir. 3 dönem üst üste kredi kartınızı hiç ödememeniz halinde ise hakkınızda yasal takip başlatılır. Borcun sadece asgarisini ödemek de, asgari tutardan daha az ödemek de kredi kartı borcundan yasal takibe girmek de kredi notunuzu düşürür.
İleride yapacağınız kredi ve kredi kartı başvurularının olumlu sonuçlanabilmesi için ödemelerinizi düzenli şekilde gerçekleştirerek kredi notunuzu yüksek seviyede tutmanızı tavsiye ederiz. Yasal takibe girmemek için kredi kartı borcu nasıl ödenir diye düşünüyorsanız bankanızdan kredi kartı yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz.