Kredi Kartı Başvurusu Yapabileceğiniz Bankalar

Avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi hesaplamak ve bankalara tüketici kredisi
başvurusunda bulunmak kredin.com’da güvenli ve ücretsiz!

Yapı Kredi
Akbank
Garanti BBVA
QNB Finansbank
Denizbank
ING Bank
EnPara
İş Bankası
Cepteteb
Teb
Alternatif Bank
Vakıfbank
ICBC Turkey
Anadolubank
Fibabanka
Halkbank
Ziraat Bankası
Burgan Bank
Kredi kartı bankaya borçlanmanızı sağlayan bir araç. Banka size verdiği borcun geri ödeneceğinden emin olmak ister. Bu nedenle banka, kredi kartı başvurunuzu incelerken bazı şartlar arar. Bu şartları şu şekilde sıralayabiliriz:
● 18 yaşından büyük olmak
● Kredi notunun risksiz grupta yer alması
● Belgelenebilir gelire sahip olmak
Bankalar genel olarak kredi kartı başvurularında belge talep etmiyor ancak bilgilerinizin sistem üzerinden doğrulanamaması durumunda gelir belgeniz ya da SGK kaydınız talep edilebiliyor. Ayrıca bankanın inisiyatifi doğrultusunda geliriniz olmasa da düşük limitli kredi kartı alabiliyorsunuz. Bunun için banka ile birebir görüşmeniz gerekir.
Otomobil kredilerinde maksimum vade G0 aydır. Sıfır araç için ve ikinci el araç için aldığınız taşıt kredisini G0 aya kadar vadelendirebilirsiniz. Geri ödeme yapacağınız vadeyi belirlerken ödeyebileceğiniz aylık tutarı göz önünde bulundurmanızda fayda var. Taşıt kredisi ipotekli bir kredi türü olduğundan borcunuzu ödeyememeniz durumunda banka tarafından aracınıza el konulabilir. Bu nedenle hesaplama yaparak aylık taksitlerin sizi zorlamayacağı tutarda ve uzunlukta kredi almanızda fayda var.
Kredi kartı almak için gereken tek belge aslında başvuru formu. Bunun dışındaki belgeleri sizin ibraz etmenize gerek kalmadan bankalar kendi sistemleri üzerinden görüntüleyebilir. Bankanın ihtiyaç duyduğu bilgileri başvuru formuna kaydettikten sonra banka kredi notunuzu baz alarak başvurunuzu değerlendirir ve başvurunuzu onaylarsa kredi kartınızı adresinize gönderir. Yüksek limitli kredi kartı talebiniz varsa banka sizden gelir belgesi isteyebilir.
Online kredi kartı başvurusu teknolojinin bize sunduğu kolaylıklardan biri. Online kredi kartı başvurusu yöntemi ile şubeye gitmenize gerek kalmadan kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzun ardından talebiniz banka tarafından incelenir ve onaylanması durumunda kartınız adresinize postalanır. Hangi kredi kartı daha avantajlı diye merak ediyorsanız sitemizden kredi kartı karşılaştırması yaparak tüm ürünleri inceleyebilir ve almak istediğiniz ürüne karar verdikten sonra sitemiz üzerinden online kredi kartı başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Konut kredisi yapılandırma en basit anlatımıyla mevcut kredi borcunun, yeni bir kredi ile baştan planlanmasıdır. Yeniden yapılandırmada, o gün geçerli olan kredi yapılandırma faiz oranları ile hesaplanmış yeni bir ödeme takvimi oluşturulur.Duruma göre taksit tutarları artabilir ya da azalabilir. Genellikle iki durumda yapılır:
● Güncellenen konut kredisi faiz oranları, kredinin kullanıldığı dönemdeki faiz oranlarından düşük olması durumunda tüketicinin talep etmesi ile,
● Kredi borcununun ödenememsi ve U0 günlük sınıra gelinmesi durumunda bankanın önerisi ile.
Borcunuzu ödemekte zorluk yaşıyorsanız bankanızla görüşerek kredi yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz.Konut kredinizi ödemekte zorluk yaşıyorsanız yapılandırarak aylık taksit tutarınızın düşmesini sağlayabilirsiniz. Eğer U0 günlük gecikmeniz varsa yasal takibe girersiniz. Yasal takibe girmeden önce banka size yapılandırma teklif eder.  Bu olanaktan yararlanarak kredinizi yapılandırabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir zamanda da bankanızla görüşerek yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz. Bu noktada belirtmek isteriz ki yapılandırma faiz oranları güncel faiz oranlarından ayrı belirlendiği için konut kredisi faizlerinin düşmesi, yapılandırma faiz oranının da düşeceği anlamına gelmez.