Axess

Akbank

4.8

Axess'li Olun, Hayatınız Kolaylaşsın!

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Axess Business

Akbank

4.8

İş Dünyasında Axess Business Yeter Sana!

Yıllık Ücret

547,00 TL

Axess Free

Akbank

4.8

İstedikleriniz içinde, istemedikleriniz dışında.

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Wings

Akbank

4.8

Alışverişlerinizden Mil Puan kazanın, Mil Puan’larınızla dünyayı dolaşın!​

Yıllık Ücret

412,00 TL

Wings Black

Akbank

4.8

Alışverişlerinizden Mil Puan kazanın, Mil Puanlarınızla dünyayı dolaşın!

Yıllık Ücret

412,00 TL

Wings Dijital

Akbank

4.8

Wings Sanalkart ile alışveriş parmaklarınızın ucunda, dünya ayaklarınızın altında!

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Axess Dijital

Akbank

4.8

Axess Sanal Kart internet ve telefon alışverişleriniz için en rahat ve güvenli seçenek!

Yıllık Ücret

Ücretsiz

img

Hemen Başvur Anında Kazan
İnternet alışverişlerinde
%10, aylık 75 TL’ye kadar.

axess.com.tr

img

Hemen Başvur Anında Kazan
İnternet alışverişlerinde
%10, aylık 75 TL’ye kadar.

axess.com.tr

img

Hemen Başvur Anında Kazan
İnternet alışverişlerinde
%10, aylık 75 TL’ye kadar.

axess.com.tr

img

Hemen Başvur Anında Kazan
İnternet alışverişlerinde
%10, aylık 75 TL’ye kadar.

axess.com.tr

Kredi Kartı Başvurusu Yapabileceğiniz Bankalar

Avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi hesaplamak ve bankalara tüketici kredisi
başvurusunda bulunmak kredin.com’da güvenli ve ücretsiz!

Yapı Kredi
Akbank
Garanti BBVA
QNB Finansbank
Denizbank
ING Bank
EnPara
İş Bankası
Cepteteb
Teb
Alternatif Bank
Vakıfbank
ICBC Turkey
Anadolubank
Fibabanka
Halkbank
Ziraat Bankası
Burgan Bank
Birçok kişi için ihtiyaç kredisi başvurusu, nakit para sıkışıklığında akla gelen ilk çözüm. Özellikle internet üzerinde sıkça yapılan hesaplamalar ve online kredi başvuruları, ret cevabının nedeni olabiliyor. Böyle durumlarda son başvurunuzdan 21 gün sonra tekrar denemenizi tavsiye ederiz. Nakit paraya ihtiyacınız olduğunda tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Düşük oranlar ve istediğiniz banka üzerinden faiz oranlarını karşılaştırarak en avantajlı seçeneğe kolayca ulaşabilirsiniz ancak tüketici kredisine başvurabilmeniz için bazı temel etmenler var. Kredinizin çıkması için bu temel etmenlere sahip olmanız gerekir. Kredi notunuza bağlı olarak ihtiyaç (tüketici) kredisi kullanabilirsiniz. Kredi notunuz ne kadar yüksekse kredi başvurunuzun onaylanma ihtimali de o kadar yüksek olacaktır. Kredi puanınızın düşük olması nedeniyle bankalar tarafından olumsuz cevap alıyor olabilirsiniz. Bu durumda kredi puanınızın düşük mü yoksa yüksek mi olduğunu; geçmişe dönük kredi ve kredi kartı ödemelerinize, mevcut borç durumunuza ve gelir durumunuza göre tahmin etmeye çalışabilirsiniz. Bu yöntemin alternatifi ise doğrudan ilgili kurumdan puanınızı öğrenmek olacaktır. En avantajlı ihtiyaç kredisini bulabilmek için HangiKredi'den ihtiyaç kredisi hesaplaması yapabilirsiniz.
Peşinatsız ev kredisi ise inşaat firmaları ve bankaların yaptığı bazı anlaşmalar ile mümkün olabiliyor.İkinci cevap ise yasal olarak, aylık taksit ödemelerinin toplam tutarı hane gelirinin yüzde 50’sini geçmeyecek şekilde düzenlenir. Buna bağlı olarak almak istediğiniz konut kredisinin aylık taksit tutarı, hanede gelir sahibi  olan herkesin toplam aylık kazancının yüzde ellisini geçmeyecek şekilde belirlenir. Almak istediğiniz kredi dışında ödemekte olduğunuz başka bir kredi varsa, o krediye ait aylık taksit tutarı da bu hesaba dahil edilir.Tüm bunların yanı sıra kredi onayı alabilmenizdeki en önemli kriter kredi notu ve kredibiliteniz. Konut kredisi başvurusu yaptığınızda banka kredi geçmişinizi inceleyerek ne kadar kredi kullanabileceğinize bu bilgiler ışığında karar verir.Tüm bunların yanı sıra kredi onayı alabilmenizdeki en önemli kriter kredi notu ve kredibiliteniz. Konut kredisi başvurusu yaptığınızda banka kredi geçmişinizi
inceleyerek ne kadar kredi kullanabileceğinize bu bilgiler ışığında karar verir.Çekebileceğiniz maksimum kredi miktarı, gelirinizle doğru orantılıdır. Aylık taksitlerin toplam tutarı, belgelenebilir hane gelirinin %50’sini geçmeyecekşekilde düzenlenir. Alabileceğiniz maksimum konut kredisi de hane gelirinizin %50’si kadar olabilir.

Konut kredisi yapılandırma en basit anlatımıyla mevcut kredi borcunun, yeni bir kredi ile baştan planlanmasıdır. Yeniden yapılandırmada, o gün geçerli olan kredi yapılandırma faiz oranları ile hesaplanmış yeni bir ödeme takvimi oluşturulur.Duruma göre taksit tutarları artabilir ya da azalabilir. Genellikle iki durumda yapılır:
● Güncellenen konut kredisi faiz oranları, kredinin kullanıldığı dönemdeki faiz oranlarından düşük olması durumunda tüketicinin talep etmesi ile,
● Kredi borcununun ödenememsi ve U0 günlük sınıra gelinmesi durumunda bankanın önerisi ile.
Borcunuzu ödemekte zorluk yaşıyorsanız bankanızla görüşerek kredi yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz.Konut kredinizi ödemekte zorluk yaşıyorsanız yapılandırarak aylık taksit tutarınızın düşmesini sağlayabilirsiniz. Eğer U0 günlük gecikmeniz varsa yasal takibe girersiniz. Yasal takibe girmeden önce banka size yapılandırma teklif eder.  Bu olanaktan yararlanarak kredinizi yapılandırabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir zamanda da bankanızla görüşerek yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz. Bu noktada belirtmek isteriz ki yapılandırma faiz oranları güncel faiz oranlarından ayrı belirlendiği için konut kredisi faizlerinin düşmesi, yapılandırma faiz oranının da düşeceği anlamına gelmez.

İhtiyaç kredisi başvuru yaparken aranan en temel şartlar arasında 18 yaşından büyük olmak, belgelenibilir gelire sahip olmak, sigortalı çalışan olmak ve kredi notunun risksiz grupta yer alması var. Krediniz ön onaydan geçtikten sonra ise sıra bankaya belge ibraz etmeye geliyor. Bankalara tüketici ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız şu belgeleri ibraz etmeniz gerekir:
Kimlik Belgesi: Nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet olabilir.
İkamet Adresini Gösterir Belge: Muhtarlık ikametgahı veya başvuru sahibinin adına düzenlenmiş herhangi bir fatura olabilir.
Gelir Belgesi: Çalışanlar için maaş bordrosu veya imzalı mühürlü maaş yazısı, serbest meslek sahipleri için ticaret sicil gazetesi, vergi levhası ve bilanço tablosu; çiftçiler için arazi tapusu, çiftçilik belgeleri ve müstahsil makbuzu; emekliler için ise emekli maaşı hesabının cüzdanı gereklidir. Kira geliri ile ihtiyaç
kredisi başvurusu talebinde bulunmak istiyorsanız; tapu, kira sözleşmesi ve kiranın yattığına dair hesap hareketlerini gösterir evrak ibraz etmeniz gerekir.
İhtiyaç kredisi başvurusu talebinde bulunduğunuz bankanın ilgili şubesi, eğer gerek görürse sizden kefil de isteyebilir. Kefil talep etmek veya etmemek, krediyi onaylayacak olan şubenin yetkisindedir. Ayrıca bankalar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet dökümleri de talep ederler.Ayrıca, tüketici kredisi başvurusu sırasında bankalar sizden hayat sigortası yaptırmanızı da isteyebilirler. Genellikle yüksek tutarlı kredilerde bir şart olarak öne sürülür, küçük meblağlara sahip kredi başvurularında göz ardı edilebilir.
Hayat sigortanızı ister bankadan, ister dışarıdan kendiniz yaptırabilirsiniz. En iyikredi ürününü bulmak için HangiKredi'den hızla ve güvenle kredi sorgulaması
yapabilirsiniz.

Taşıt kredisi başvuru için gerekli belgeler aşağıdaki gibidir:
● Nüfus Cüzdanı, sürücü belgesi yada pasaport aslı ve fotokopisi.
● Araç kredisi başvurusu yapacak kişinin en güncel elektrik, su, telefon,doğal gaz faturaları veya ikametgah belgesi.
● İş türüne göre talep edilen evraklar, emekliler, maaşlı çalışanlar ve şirketi olan kişilere göre farklılık gösterir. Maaşlı çalışanlardan talep edilen gelir belgesi, son 1 yıla ait maaş bordrosudur. Emeklililer için, emekli tanıtım kartı ve aylık emekli maaşını içeren banka hesap cüzdanıdır. Şirketi olan kişiler için ise, yıllık gelir vergisi beyannamesi ve  vergi levhası taşıt kredisi için gerekli evraklar arasındadır.
● Satın alınacak otomobilin, sıfır kilometre olması durumunda, otomobilin
proforma faturası gereklidir.