Bussiness Card

Vakıfbank

4.8

VakıfBank BusinessCard, iş dünyasında çıtayı yükselten kart!

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Mil Plus Platinum

Vakıfbank

4.8

MilPlus Platinum ile dünyayı keşfedin!

Yıllık Ücret

249,00 TL

Worldcard

Vakıfbank

4.8

VakıfBank Worldcard hayatınızı kolaylaştırır!

Yıllık Ücret

149,00 TL

Platinum Card

Vakıfbank

4.8

VakıfBank Platinum ile Seyahat ayrıcalıklarının tadını çıkarın

Yıllık Ücret

219,00 TL

Rail&Miles

Vakıfbank

4.8

Tren yolculuklarının avantajlarla dolu kartı, Rail&Miles.

Yıllık Ücret

149,00 TL

Express Card

Vakıfbank

4.8

VakıfBank Express Card’ınızı yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinizde kullanabilir, internette güvenle alışveriş yapabilir, cazip çözümleri ile nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz.

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Like Card

Vakıfbank

4.8

Like Card İle Fırsatlar Sizinle!

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Click Kart

Vakıfbank

4.8

Click Kart’a Anında Başvur Anında Kullan!

Yıllık Ücret

139,00 TL

Ön Ödemeli Kart

Vakıfbank

4.8

Sosyal Yardım yapan kurumun sosyal yardımın amaç ve niteliğine göre belirleyeceği şekilde ürünler oluşturulabilmekte, farklı kullanım özellikleri kazandırılabilmektedir

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Platinum Plus Metal

Vakıfbank

4.8

Platinum Plus Metal İle Ayrıcalıklı Bir Dünyaya Davetlisiniz.

Yıllık Ücret

400,00 TL

Ortak Markalı Kartlar

Vakıfbank

4.8

Ortak markalı kredi kartlarımız: ASES Kart,Kamusen Kart,Öğretmenim Kredi Kartı,Üsküdar Kart

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Platinum One

Vakıfbank

4.8

VakıfBank Platınum One’da her şey sizin için düşünüldü. Size kalan sadece bu seçkin dünyanın keyfini çıkarmak.

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Platinum Plus

Vakıfbank

4.8

Uçak bileti alımlarında 3 kat daha değerli Worldpuan!

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Sanal Kart

Vakıfbank

4.8

Sanal kartınızı Mobil ve İnternet Bankacılığından hemen oluşturabilirsiniz

Yıllık Ücret

Ücretsiz

Taraftar Kart

Vakıfbank

4.8

VakıfBank Taraftar Kart ile yapacağınız tüm alışverişlerinizden hem siz hem de taraftarı olduğunuz takım kazansın. Taraftar Kartla takımınıza özel sürprizler, kampanyalar ve tüm World fırsatları sizi bekliyor.

Yıllık Ücret

-

Tarım Kart

Vakıfbank

4.8

VakıfBank TarımKart’la tarımsal girdilerinizi bekletmeden alın, ödemelerinizi hasatta yapın!

Yıllık Ücret

-

img

Garanti BBVA Mobil ile günün
her anında GSM Paket Yüklemesi
yapabilirsiniz.

garantibbva.com.tr

img

Garanti BBVA Mobil ile günün
her anında GSM Paket Yüklemesi
yapabilirsiniz.

garantibbva.com.tr

Kredi Kartı Başvurusu Yapabileceğiniz Bankalar

Avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi hesaplamak ve bankalara tüketici kredisi
başvurusunda bulunmak kredin.com’da güvenli ve ücretsiz!

Yapı Kredi
Akbank
Garanti BBVA
QNB Finansbank
Denizbank
ING Bank
EnPara
İş Bankası
Cepteteb
Teb
Alternatif Bank
Vakıfbank
ICBC Turkey
Anadolubank
Fibabanka
Halkbank
Ziraat Bankası
Burgan Bank

Konut kredisi yapılandırma en basit anlatımıyla mevcut kredi borcunun, yeni bir kredi ile baştan planlanmasıdır. Yeniden yapılandırmada, o gün geçerli olan kredi yapılandırma faiz oranları ile hesaplanmış yeni bir ödeme takvimi oluşturulur.Duruma göre taksit tutarları artabilir ya da azalabilir. Genellikle iki durumda yapılır:
● Güncellenen konut kredisi faiz oranları, kredinin kullanıldığı dönemdeki faiz oranlarından düşük olması durumunda tüketicinin talep etmesi ile,
● Kredi borcununun ödenememsi ve U0 günlük sınıra gelinmesi durumunda bankanın önerisi ile.
Borcunuzu ödemekte zorluk yaşıyorsanız bankanızla görüşerek kredi yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz.Konut kredinizi ödemekte zorluk yaşıyorsanız yapılandırarak aylık taksit tutarınızın düşmesini sağlayabilirsiniz. Eğer U0 günlük gecikmeniz varsa yasal takibe girersiniz. Yasal takibe girmeden önce banka size yapılandırma teklif eder.  Bu olanaktan yararlanarak kredinizi yapılandırabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir zamanda da bankanızla görüşerek yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz. Bu noktada belirtmek isteriz ki yapılandırma faiz oranları güncel faiz oranlarından ayrı belirlendiği için konut kredisi faizlerinin düşmesi, yapılandırma faiz oranının da düşeceği anlamına gelmez.
Kredi kartınızı internet alışverişine açmak için uygulayabileceğiniz üç yöntem var. Bankanızın şubesine giderek ya da bankanızın çağrı merkezine giderek kredi kartınızı internet alışverişine açabilirsiniz. Dilerseniz online şube ya da mobil uygulama üzerinden kolayca ve hızla kendiniz de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
 

İhtiyaç kredisi başvuru yaparken aranan en temel şartlar arasında 18 yaşından büyük olmak, belgelenibilir gelire sahip olmak, sigortalı çalışan olmak ve kredi notunun risksiz grupta yer alması var. Krediniz ön onaydan geçtikten sonra ise sıra bankaya belge ibraz etmeye geliyor. Bankalara tüketici ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız şu belgeleri ibraz etmeniz gerekir:
Kimlik Belgesi: Nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet olabilir.
İkamet Adresini Gösterir Belge: Muhtarlık ikametgahı veya başvuru sahibinin adına düzenlenmiş herhangi bir fatura olabilir.
Gelir Belgesi: Çalışanlar için maaş bordrosu veya imzalı mühürlü maaş yazısı, serbest meslek sahipleri için ticaret sicil gazetesi, vergi levhası ve bilanço tablosu; çiftçiler için arazi tapusu, çiftçilik belgeleri ve müstahsil makbuzu; emekliler için ise emekli maaşı hesabının cüzdanı gereklidir. Kira geliri ile ihtiyaç
kredisi başvurusu talebinde bulunmak istiyorsanız; tapu, kira sözleşmesi ve kiranın yattığına dair hesap hareketlerini gösterir evrak ibraz etmeniz gerekir.
İhtiyaç kredisi başvurusu talebinde bulunduğunuz bankanın ilgili şubesi, eğer gerek görürse sizden kefil de isteyebilir. Kefil talep etmek veya etmemek, krediyi onaylayacak olan şubenin yetkisindedir. Ayrıca bankalar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet dökümleri de talep ederler.Ayrıca, tüketici kredisi başvurusu sırasında bankalar sizden hayat sigortası yaptırmanızı da isteyebilirler. Genellikle yüksek tutarlı kredilerde bir şart olarak öne sürülür, küçük meblağlara sahip kredi başvurularında göz ardı edilebilir.
Hayat sigortanızı ister bankadan, ister dışarıdan kendiniz yaptırabilirsiniz. En iyikredi ürününü bulmak için HangiKredi'den hızla ve güvenle kredi sorgulaması
yapabilirsiniz.

Araba kredisi hesaplaması yaparken bütçenizin dengesini kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Araba sahibi olmak isterken doğru oluşturulmamış bir otomobil kredisi ödeme planı nedeniyle zor günler yaşayabilirsiniz.Taşıt kredisi faiz oranı, sigorta giderleri, dosya masrafı vb maliyet kalemlerinin yanı sıra KKDF ve BSMV gibi vergi giderlerini de hesaplamalısınız.
Unutmamanız gereken bir diğer husus ise satın almak istediğiniz arabanın, araç kredisinin geri ödemesi süresince, başvuruda bulunduğunuz bankanın ipoteği altında olacağıdır. Yani son taşıt kredisi taksidini ödenmeden araç üzerinde tam hakka sahip olamazsınız. Örneğin aracınızı satmak isterseniz, önce bankanın onayını almanız gerekir.
Peki krediyi kullanmaktan vazgeçerseniz ne olur? Diyelim ki araba kredisi hesaplaması yaptınız, taşıt kredisi faiz oranlarını inceleyip araç kredilerini karşılaştırdınız ve bütçenize en uygun taşıt kredisine başvuruda bulundunuz.İlgili banka da otomobil kredinizi onayladı fakat siz kullanmaktan vazgeçtiniz. Yasal olarak 14 gün içerisinde aynı bankaya durumu bildirmek suretiyle, hiçbir cezai işleme maruz kalmadan kredinin kullanımını iptal edebilirsiniz.Dahası, araç kredisini kullanmış olsanız dahi yine 14 gün içerisinde vazgeçebilirsiniz. Yalnız bu sefer geçen süre kadar, ana para için faiz ödemesi yapmanız gerekir. HangiKredi´den hızla sıfır otomobil kredisi hesaplama işlemi yaparak en uygun araç kredisi seçeneğine ulaşabilirsiniz. Böylece herhangi bir cayma durumunda daha az faiz ödersiniz.
Konut ve Ev Kredileri İçin Gerekli Evraklar 2023;
● Başvuru formu
● Kimlik belgesi
● Gelir belgesi (maaş bordrosu ya da vergi levhası)
● Serbest mesleğe sahip olanlar için ilgili meslek kuruluşundan alınmış
üyelik belgesi fotokopisi
● Şirket sahipleri için şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret
sicil gazetesinin fotokopisi
● Yapımına henüz başlanmamış binalardan alınacak konutlar için inşaat
ruhsatı (bu noktada konut projesi ile bankanın anlaşması olması gerekmekte.)
● Yapımı henüz tamamlanmamış binalardan alınacak konutlar için inşaat ruhsatı ve kat irtifakı belgesi
● Tamamlanmış binalardan alınacak konutlar için kat mülkiyeti tapusu fotokopisi
● Ekspertiz raporu (bankanın anlaştığı bilirkişiden hizmet alabileceğiniz
gibi kendiniz de dışarıdan bir bilirkişi tutabilirsiniz.)