Kredin.com Yazarları
04.04.2024

Faizsiz Taksitli Nakit Avans Veren Bankalar

Faizsiz Taksitli Nakit Avans Veren Bankalar

Faizsiz taksitli nakit avans, bankaların normal kredi seçeneklerinden ayrılarak müşterilere acil nakit ihtiyaçlarında yardımcı olan bir hizmet olarak ön plana çıkar. İhtiyaç kredilerinden farklı olarak, bu hizmet sayesinde aldığınız nakit tutarı üzerine herhangi bir faiz eklenmeden, kredi kartınız aracılığıyla %0 faizle yararlanabilirsiniz. Taksitli nakit avansın vadesi bankadan bankaya değişiklik gösterir. Bu vade 2 ile 12 ay arasında belirlenir. Bu nakit avanstan, kredi kartınızın limitine bağlı olarak ve belirli koşullar altında istediğiniz zaman faydalanabilirsiniz. Kredi kartınıza atanmış olan bu faizsiz nakit avansı, bankanızın ATM'lerinden kolaylıkla çekebilirsiniz ve bu işlem sırasında herhangi bir ücret ödemezsiniz.  

 

Faizsiz nakit avans veren bankalardan hızlı ve kolay bir şekilde mobil uygulamaları aracılığıyla nakit avans fırsatları elde edebilirsiniz. Bu bankalardan bazıları şunlardır:

 
  • Garanti BBVA mobil uygulamasıyla şubeye gitmeden bireysel kredi kartı başvurusu yaparak onay aldığınızda 6 ay vadeli ve 20.000 TL'ye kadar taksitli 0 faizli nakit avans alabilirsiniz. 
 
  • Akbank faizsiz nakit avans için Mobil uygulamadan başvurarak %0 faizli ve ücretsiz olarak 6 ay vadeli 20.000 TL'ye kadar bu fırsattan faydalanabilirsiniz.
 
  • Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip ilk kez kredi kartı alarak 15.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilirsiniz.
 
  • QNB Finansbank mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olarak 20.000 TL nakit avans fırsatından yararlanabilirsiniz. Basit adımları takip ederek temassız bir şekilde müşteri olabilir ve kredi kartı başvurunuz onaylandığında anında nakit avans teklifi alabilirsiniz.
 
  • İş Bankası mobil uygulamasıyla yeni müşteri olarak 30.000 TL faizsiz nakit avans fırsatından yararlanabilirsiniz. Basit adımları takip ederek müşteri olabilir ve kredi kartı başvurunuz onaylandığında hemen nakit avans alabilirsiniz.
 
  • Denizbank yeni müşterilerine özel faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunar. MobilDeniz’den müşteri olabilir, %0 faizli 10.000 TL’ye varan taksitli nakit fırsatından faydalanabilirsiniz.
 

Faizsiz taksitli nakit avanslar, yüksek faiz oranlarından kaçınmanıza olanak tanır. Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak ve ödemelerinizi taksitlere bölmek faizsiz taksitli nakit avansı ideal bir çözüm planı olarak öne çıkarır. Bu hizmeti kredi kartınız aracılığıyla banka veya ATM’ye gitmeden kolaylıkla kullanabilirsiniz. 

Taksitli Nakit Avans Nedir?

Taksitli nakit avans, kredi kartı kullanıcılarının nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bir seçenek olarak sunulur. Bu finansal araç, kredi kartı limiti dahilinde belirli bir tutarda nakit para çekmenizi sağlar. Genellikle kredi kartı limitinizin belirli bir yüzdesi kadar nakit avans çekebilirsiniz. Ancak bu tutar bankadan bankaya değişkenlik gösterebilir. Taksitli nakit avans tutarını belirli bir faiz oranı üzerinden taksitler halinde ödemeniz gerekir.

 

Taksitli nakit avans kullanımında, ödemeniz gereken faiz oranları ve taksit sayıları bankadan bankaya farklılık gösterir. Bankalar, yapmış oldukları kampanya ve düzenleme işlemleriyle faiz oranlarını düşürebilme imkânına sahiptir. Merkez Bankası, taksitli nakit avans işlemleri için azami faiz oranlarını belirler ve bankalar bu oranlara uymak zorundadır. Ödemeler genellikle normal kredi kartı ödemelerinden daha yüksek olabilir ve düzenli olarak takip etmeniz gerekir.

 

Taksitli nakit avans, nakit para ihtiyacını karşılamak için ideal bir seçenek olarak ön plana çıkar. Ancak taksitli nakit avanstan yararlanırken finansal durumunuzu dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Özellikle faiz oranları ve ödeme planları konusunda detaylı araştırma yapmak ve kendi bütçenize uygun olup olmadığını göz önünde bulundurmalısınız. 

Bu şekilde mali durumunuzu riske atmadan ve sağlam bir finansal plan çerçevesinde hareket ederek doğru kararı verebilirsiniz.


 
Paylaş

Kredi Kartı Başvurusu Yapabileceğiniz Bankalar

Avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi hesaplamak ve bankalara tüketici kredisi
başvurusunda bulunmak kredin.com’da güvenli ve ücretsiz!

Yapı Kredi
Akbank
Garanti BBVA
QNB Finansbank
Denizbank
ING Bank
EnPara
İş Bankası
Cepteteb
Teb
Alternatif Bank
Vakıfbank
ICBC Turkey
Anadolubank
Fibabanka
Halkbank
Ziraat Bankası
Burgan Bank
Kredi kartı almak için gereken tek belge aslında başvuru formu. Bunun dışındaki belgeleri sizin ibraz etmenize gerek kalmadan bankalar kendi sistemleri üzerinden görüntüleyebilir. Bankanın ihtiyaç duyduğu bilgileri başvuru formuna kaydettikten sonra banka kredi notunuzu baz alarak başvurunuzu değerlendirir ve başvurunuzu onaylarsa kredi kartınızı adresinize gönderir. Yüksek limitli kredi kartı talebiniz varsa banka sizden gelir belgesi isteyebilir.
Taşıt kredisi faiz oranları bankadan bankaya değişebildiği gibi piyasaların durumuna göre de değişiklik gösterebilir. Ayrıca sıfır otomobil ve ikinci el taşıt kredisi faiz oranları da birbirinden farklı olabilir. HangiKredi taşıt kredisi hesaplama aracını kullanarak güncel taşıt kredisi faiz oranları ile araç kredisi hesaplaması yapabilir, bankaların ürünlerini karşılaştırabilir ve bankalara online taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

 
En uygun konut kredisini bulmak için hesaplama yaparken yalnızca faiz oranı ile
kredinin toplam maliyeti belirlenemez. Çünkü konut kredilerinde ilave olarak şu
ücretlendirmeler de yer alır:
● Dosya masrafı
● Ekspertiz bedeli
● İpotek tahsis bedeli
● DASK ücreti
● Konut sigortası bedeli
● Hayat sigortası ücreti
● Ferdi kaza sigortası ücreti
● Hesap işletim ve ekstre ücretleri
Bunlara ek olarak eğer bir erken ödeme gerçekleşirse burada ceza söz konusu olabiliyor. Yani ev kredisi taksitlerinizin tamamını vadesinden önce ödemek isterseniz, ödemek istediğiniz tutarın en fazla %2 oranında ceza ödeyebilirsiniz. Bu durum, kredi veren bankanın inisiyatifinde. En ucuz ev kredisini bulabilmek için tüm bu etmenleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Taşıt kredisi çekmek için kefil, olmazsa olmaz bir şart değil. Kredi notu sisteminin getirdiği kolaylık sayesinde banka zaten sizing ödeme performansınızla ilgili ve borcunuzu ödeyip ödemeyeceğinizle ilgili genel bir fikre sahip olup başvuruyu buna göre değerlendiriyor. Ancak yine de bazı durumlarda banka kefil talep edebilir.
 
Konut ve Ev Kredileri İçin Gerekli Evraklar 2023;
● Başvuru formu
● Kimlik belgesi
● Gelir belgesi (maaş bordrosu ya da vergi levhası)
● Serbest mesleğe sahip olanlar için ilgili meslek kuruluşundan alınmış
üyelik belgesi fotokopisi
● Şirket sahipleri için şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret
sicil gazetesinin fotokopisi
● Yapımına henüz başlanmamış binalardan alınacak konutlar için inşaat
ruhsatı (bu noktada konut projesi ile bankanın anlaşması olması gerekmekte.)
● Yapımı henüz tamamlanmamış binalardan alınacak konutlar için inşaat ruhsatı ve kat irtifakı belgesi
● Tamamlanmış binalardan alınacak konutlar için kat mülkiyeti tapusu fotokopisi
● Ekspertiz raporu (bankanın anlaştığı bilirkişiden hizmet alabileceğiniz
gibi kendiniz de dışarıdan bir bilirkişi tutabilirsiniz.)