getirfinans

getirfinans

5

taksit yapan, kazandıran aidatsız kredi kartı!

Yıllık Ücret

Ücretsiz

img

Yapı Kredi Step ile
sürdürülebilir gelecek
için sınırları kaldırıyoruz!

yapıkredi.com.tr

img

Yapı Kredi Step ile
sürdürülebilir gelecek
için sınırları kaldırıyoruz!

yapıkredi.com.tr

Kredi Kartı Başvurusu Yapabileceğiniz Bankalar

Avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi hesaplamak ve bankalara tüketici kredisi
başvurusunda bulunmak kredin.com’da güvenli ve ücretsiz!

​2025 yılında da faizsiz kredi imkanı sunan bankalar bulunmaktadır. Örneğin, Akbank, Garanti BBVA, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank, TEB ve Denizbank gibi bankalar, yeni müşterilerine belirli şartlar altında faizsiz kredi fırsatları sunmaktadır. ​ Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tüketici kredilerine dair vade ve tutar sınırlamalarını güncelleyerek, kredi kullanım koşullarını düzenlemektedir. Bu nedenle, faizsiz kredi başvurularınızda güncel BDDK düzenlemelerini ve bankaların kampanya koşullarını kontrol etmeniz önemlidir.

İhtiyaç kredisi alabilmek için kredi notunun yüksek olması gerekiyor. Bankaların ödemeler konusunda güvence olarak gördüğü kredi notu, daha önceden aldığınız kredilerin ya da kredi kartı borçlarının ne kadar düzenli ödendiğini gösteren bir referanstır. İhtiyac kredisi başvurularında, kredi skoru 1500-1U00 arasında olan kişiler kolaylıkla kredi çekebilir. 1100-14UU kredi notunda kalan kişiler az riskli görülürken, 10UU altında notu olanların kredi alabilme olasılığı oldukça düşük. Kredi notu 0 olanların ise kredi başvurusu kesinlikle onaylanmıyor. Kredi notu aralıklarının tam açılımları ise şöyle:

0-GUU          En Riskli
700-10UU     Orta Riskli
1100-14UU    Az Riskli
1500-1GUU   İyi
1700-1U00    Çok İyi

 

Faizsiz kredi, kullandığınız borç para tutarından fazla geri ödeme yapmadığınız bir sistemdir. Yani faiz oranı %0 olan kredidir. Faizsiz kredi kullanımı, İslam'da faiz (riba) yasağı çerçevesinde farklı görüşlere tabidir. Diyanet İşleri Başkanlığı, faizsiz kredi kullanımının caiz olup olmadığı konusunda farklı yorumlar sunmaktadır. Ancak, kullanılan kredinin şartları ve ek masrafların durumu da önemlidir. Bu tür kredilerin kısa vadeli ve düşük tutarlı olduğunu unutmamak gerekir. Başvurmadan önce bankanın belirlediği koşulları ve geri ödeme planlarını dikkatlice incelemeniz önemlidir. Daha detaylı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konut ve Ev Kredileri İçin Gerekli Evraklar 2023;
● Başvuru formu
● Kimlik belgesi
● Gelir belgesi (maaş bordrosu ya da vergi levhası)
● Serbest mesleğe sahip olanlar için ilgili meslek kuruluşundan alınmış
üyelik belgesi fotokopisi
● Şirket sahipleri için şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret
sicil gazetesinin fotokopisi
● Yapımına henüz başlanmamış binalardan alınacak konutlar için inşaat
ruhsatı (bu noktada konut projesi ile bankanın anlaşması olması gerekmekte.)
● Yapımı henüz tamamlanmamış binalardan alınacak konutlar için inşaat ruhsatı ve kat irtifakı belgesi
● Tamamlanmış binalardan alınacak konutlar için kat mülkiyeti tapusu fotokopisi
● Ekspertiz raporu (bankanın anlaştığı bilirkişiden hizmet alabileceğiniz
gibi kendiniz de dışarıdan bir bilirkişi tutabilirsiniz.)
 
Taşıt kredisi başvurunuzun olumlu sonuçlanması için taşıt kredisi şartlarını eksiksiz sağlamanız gereklidir. Taşıt kredisi alabilmek için gereken öncelikli şart 18 yaşından büyük olmak. Eğer bu şartı sağlıyorsanız aranacak ikinci şart belgelenebilir bir gelire sahip olmanız olacaktır. Ayrıca sigortalılık süresi de bankalar   için önemli. Bankadan bankaya değişiklik gösterebilmekle birlikte girişi minimum 3 ay önce yapılmış olup hala devam eden sigorta kaydınızın olması gerekmektedir.
Araba kredisi çekme şartlarından bir diğeri kredi notu. Tüm kredi türlerinde olduğu gibi taşıt kredisinde de kredi notunuz belli bir seviyenin üzerinde olmalıdır. Kredi borcundan dolayı kredi siciliniz bozuksa başvurunuz onaylanmayacaktır. İkinci el araç kredilerinde, araç yaş sınırı olduğundan almak istediğiniz araç bankanın belirlediği sınıra uygun olmalıdır. İkinci el taşıt kredisi başvurusunda bulunacaksanız bankanın belirlediği yaş sınırını öğrenmenizde fayda var.