Kredi Kartı Başvurusu Yapabileceğiniz Bankalar

Avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi hesaplamak ve bankalara tüketici kredisi
başvurusunda bulunmak kredin.com’da güvenli ve ücretsiz!

Yapı Kredi
Akbank
Garanti BBVA
QNB Finansbank
Denizbank
ING Bank
EnPara
İş Bankası
Cepteteb
Teb
Alternatif Bank
Vakıfbank
ICBC Turkey
Anadolubank
Fibabanka
Halkbank
Ziraat Bankası
Burgan Bank
Kredi kartı bankaya borçlanmanızı sağlayan bir araç. Banka size verdiği borcun geri ödeneceğinden emin olmak ister. Bu nedenle banka, kredi kartı başvurunuzu incelerken bazı şartlar arar. Bu şartları şu şekilde sıralayabiliriz:
● 18 yaşından büyük olmak
● Kredi notunun risksiz grupta yer alması
● Belgelenebilir gelire sahip olmak
Bankalar genel olarak kredi kartı başvurularında belge talep etmiyor ancak bilgilerinizin sistem üzerinden doğrulanamaması durumunda gelir belgeniz ya da SGK kaydınız talep edilebiliyor. Ayrıca bankanın inisiyatifi doğrultusunda geliriniz olmasa da düşük limitli kredi kartı alabiliyorsunuz. Bunun için banka ile birebir görüşmeniz gerekir.
Birçok kişi için ihtiyaç kredisi başvurusu, nakit para sıkışıklığında akla gelen ilk çözüm. Özellikle internet üzerinde sıkça yapılan hesaplamalar ve online kredi başvuruları, ret cevabının nedeni olabiliyor. Böyle durumlarda son başvurunuzdan 21 gün sonra tekrar denemenizi tavsiye ederiz. Nakit paraya ihtiyacınız olduğunda tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Düşük oranlar ve istediğiniz banka üzerinden faiz oranlarını karşılaştırarak en avantajlı seçeneğe kolayca ulaşabilirsiniz ancak tüketici kredisine başvurabilmeniz için bazı temel etmenler var. Kredinizin çıkması için bu temel etmenlere sahip olmanız gerekir. Kredi notunuza bağlı olarak ihtiyaç (tüketici) kredisi kullanabilirsiniz. Kredi notunuz ne kadar yüksekse kredi başvurunuzun onaylanma ihtimali de o kadar yüksek olacaktır. Kredi puanınızın düşük olması nedeniyle bankalar tarafından olumsuz cevap alıyor olabilirsiniz. Bu durumda kredi puanınızın düşük mü yoksa yüksek mi olduğunu; geçmişe dönük kredi ve kredi kartı ödemelerinize, mevcut borç durumunuza ve gelir durumunuza göre tahmin etmeye çalışabilirsiniz. Bu yöntemin alternatifi ise doğrudan ilgili kurumdan puanınızı öğrenmek olacaktır. En avantajlı ihtiyaç kredisini bulabilmek için HangiKredi'den ihtiyaç kredisi hesaplaması yapabilirsiniz.
Ev kredilerinde tahsis edilen dosya masrafı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilgili yönetmeliğe göre kredi tutarının binde 5’ini  geçemez. Yani 100.000 TL’lik bir konut kredisinin dosya masrafı en fazla 500 TL olabilir. Dosya masrafsız konut kredisi kullanmak ise tamamen bankanın inisiyatifinde. Zaman zaman kredi veren bankalar bu yönde kampanya yapabiliyorlar. Yine ev sahibi olmak için bütçe hesaplaması yaparken dosya masrafını da hesaplamalarınıza dahil etmenizde fayda var.
Otomobil kredilerinde maksimum vade G0 aydır. Sıfır araç için ve ikinci el araç için aldığınız taşıt kredisini G0 aya kadar vadelendirebilirsiniz. Geri ödeme yapacağınız vadeyi belirlerken ödeyebileceğiniz aylık tutarı göz önünde bulundurmanızda fayda var. Taşıt kredisi ipotekli bir kredi türü olduğundan borcunuzu ödeyememeniz durumunda banka tarafından aracınıza el konulabilir. Bu nedenle hesaplama yaparak aylık taksitlerin sizi zorlamayacağı tutarda ve uzunlukta kredi almanızda fayda var.
Konut kredisi çekebilmek için öncelikle belgelenebilir geliriniz ve en az 3 aydır devam eden sigortanız olmalıdır. Bunun yanı sıra kredi notunuz da bankanın kredi vermek için belirlediği aralığın içinde olmalıdır. Kredi notunuz ev kredisi alabilme ihtimalinizi etkilediği kadar bankanın size sunacağı faiz oranını da etkileyecektir. Bankaların açıkladığı düşük faiz oranları genellikle kredi notu en yüksek olan müşteriler için geçerlidir.Başvuru şartlarını karşılıyorsanız sitemiz üzerinden bankalara kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yaptığınız ilkbaşvuru ön onay niteliğindedir ve
onaylanması halinde gerekli belgelerle birlikte şubeyle iletişime geçmeniz gerekir.