img

World Pay’in temassız ödeme
çözümleriyle ödemelerinizi
kolayca gerçekleştirin!

worldcard.com.tr

img

World Pay’in temassız ödeme
çözümleriyle ödemelerinizi
kolayca gerçekleştirin!

worldcard.com.tr

Kredi Kartı Başvurusu Yapabileceğiniz Bankalar

Avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi hesaplamak ve bankalara tüketici kredisi
başvurusunda bulunmak kredin.com’da güvenli ve ücretsiz!

Yapı Kredi
Akbank
Garanti BBVA
QNB Finansbank
Denizbank
ING Bank
EnPara
İş Bankası
Cepteteb
Teb
Alternatif Bank
Vakıfbank
ICBC Turkey
Anadolubank
Fibabanka
Halkbank
Ziraat Bankası
Burgan Bank
Birçok kişi için ihtiyaç kredisi başvurusu, nakit para sıkışıklığında akla gelen ilk çözüm. Özellikle internet üzerinde sıkça yapılan hesaplamalar ve online kredi başvuruları, ret cevabının nedeni olabiliyor. Böyle durumlarda son başvurunuzdan 21 gün sonra tekrar denemenizi tavsiye ederiz. Nakit paraya ihtiyacınız olduğunda tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Düşük oranlar ve istediğiniz banka üzerinden faiz oranlarını karşılaştırarak en avantajlı seçeneğe kolayca ulaşabilirsiniz ancak tüketici kredisine başvurabilmeniz için bazı temel etmenler var. Kredinizin çıkması için bu temel etmenlere sahip olmanız gerekir. Kredi notunuza bağlı olarak ihtiyaç (tüketici) kredisi kullanabilirsiniz. Kredi notunuz ne kadar yüksekse kredi başvurunuzun onaylanma ihtimali de o kadar yüksek olacaktır. Kredi puanınızın düşük olması nedeniyle bankalar tarafından olumsuz cevap alıyor olabilirsiniz. Bu durumda kredi puanınızın düşük mü yoksa yüksek mi olduğunu; geçmişe dönük kredi ve kredi kartı ödemelerinize, mevcut borç durumunuza ve gelir durumunuza göre tahmin etmeye çalışabilirsiniz. Bu yöntemin alternatifi ise doğrudan ilgili kurumdan puanınızı öğrenmek olacaktır. En avantajlı ihtiyaç kredisini bulabilmek için HangiKredi'den ihtiyaç kredisi hesaplaması yapabilirsiniz.

İhtiyaç kredisi başvuru yaparken aranan en temel şartlar arasında 18 yaşından büyük olmak, belgelenibilir gelire sahip olmak, sigortalı çalışan olmak ve kredi notunun risksiz grupta yer alması var. Krediniz ön onaydan geçtikten sonra ise sıra bankaya belge ibraz etmeye geliyor. Bankalara tüketici ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız şu belgeleri ibraz etmeniz gerekir:
Kimlik Belgesi: Nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet olabilir.
İkamet Adresini Gösterir Belge: Muhtarlık ikametgahı veya başvuru sahibinin adına düzenlenmiş herhangi bir fatura olabilir.
Gelir Belgesi: Çalışanlar için maaş bordrosu veya imzalı mühürlü maaş yazısı, serbest meslek sahipleri için ticaret sicil gazetesi, vergi levhası ve bilanço tablosu; çiftçiler için arazi tapusu, çiftçilik belgeleri ve müstahsil makbuzu; emekliler için ise emekli maaşı hesabının cüzdanı gereklidir. Kira geliri ile ihtiyaç
kredisi başvurusu talebinde bulunmak istiyorsanız; tapu, kira sözleşmesi ve kiranın yattığına dair hesap hareketlerini gösterir evrak ibraz etmeniz gerekir.
İhtiyaç kredisi başvurusu talebinde bulunduğunuz bankanın ilgili şubesi, eğer gerek görürse sizden kefil de isteyebilir. Kefil talep etmek veya etmemek, krediyi onaylayacak olan şubenin yetkisindedir. Ayrıca bankalar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet dökümleri de talep ederler.Ayrıca, tüketici kredisi başvurusu sırasında bankalar sizden hayat sigortası yaptırmanızı da isteyebilirler. Genellikle yüksek tutarlı kredilerde bir şart olarak öne sürülür, küçük meblağlara sahip kredi başvurularında göz ardı edilebilir.
Hayat sigortanızı ister bankadan, ister dışarıdan kendiniz yaptırabilirsiniz. En iyikredi ürününü bulmak için HangiKredi'den hızla ve güvenle kredi sorgulaması
yapabilirsiniz.

Kredi kartı borcunuzun sadece asgari tutarını ödemek bir süre sonra kredi borcunuzu ödeyemeyeceğiniz bir boyuta getirir. 3 dönem üst üste kredi kartınızı hiç ödememeniz halinde ise hakkınızda yasal takip başlatılır. Borcun sadece asgarisini ödemek de, asgari tutardan daha az ödemek de kredi kartı borcundan yasal takibe girmek de kredi notunuzu düşürür.
İleride yapacağınız kredi ve kredi kartı başvurularının olumlu sonuçlanabilmesi için ödemelerinizi düzenli şekilde gerçekleştirerek kredi notunuzu yüksek seviyede tutmanızı tavsiye ederiz. Yasal takibe girmemek için kredi kartı borcu nasıl ödenir diye düşünüyorsanız bankanızdan kredi kartı yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz.
Kredi kartınızı internet alışverişine açmak için uygulayabileceğiniz üç yöntem var. Bankanızın şubesine giderek ya da bankanızın çağrı merkezine giderek kredi kartınızı internet alışverişine açabilirsiniz. Dilerseniz online şube ya da mobil uygulama üzerinden kolayca ve hızla kendiniz de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
 
En uygun konut kredisini bulmak için hesaplama yaparken yalnızca faiz oranı ile
kredinin toplam maliyeti belirlenemez. Çünkü konut kredilerinde ilave olarak şu
ücretlendirmeler de yer alır:
● Dosya masrafı
● Ekspertiz bedeli
● İpotek tahsis bedeli
● DASK ücreti
● Konut sigortası bedeli
● Hayat sigortası ücreti
● Ferdi kaza sigortası ücreti
● Hesap işletim ve ekstre ücretleri
Bunlara ek olarak eğer bir erken ödeme gerçekleşirse burada ceza söz konusu olabiliyor. Yani ev kredisi taksitlerinizin tamamını vadesinden önce ödemek isterseniz, ödemek istediğiniz tutarın en fazla %2 oranında ceza ödeyebilirsiniz. Bu durum, kredi veren bankanın inisiyatifinde. En ucuz ev kredisini bulabilmek için tüm bu etmenleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor.